Help Nederland Veilig.

Help Nederland Veilig.

Meld Misdaad Anoniem.

30 juni 2024 | Bron: Wijkagenten Breda Zuid-West (IG)

Woning in Breda gesloten na overtreding Opiumwet

De burgemeester van Breda heeft op 30 juni een woning gesloten in de wijk Tuinzigt voor ten minste drie maanden vanwege een overtreding van de Opiumwet. De politie ontving in januari anonieme tips over drugshandel vanuit het pand. Agenten constateerden meerdere kortstondige bezoeken van verschillende personen die veelvuldig in de politiesystemen voorkwamen. Mede daarom werd er besloten een doorzoeking te doen in het pand, waarbij verschillende handelshoeveelheden verdovende middelen zijn aangetroffen. 

18 juni 2024
Bron: Bredavandaag.nl

Twee aanhoudingen in Breda voor drugs- en rookwaarhandel via postbedrijf

Twee mannen uit Breda zijn op 18 juni aangehouden voor de handel in softdrugs, medicijnen en rookwaren via een postbedrijf. Bij een doorzoeking van hun bedrijfspand aan de Charles Petitweg trof de politie 500.000 stuks medicijnen, kilo's softdrugs, meerdere blokken hash, 1.500 gripzakjes en veel contant geld aan. De aanhoudingen waren mede het gevolg dankzij een tip via Meld Misdaad Anoniem. De verdachten zitten vast voor verder onderzoek. 

Ga naar
28 april 2024
Bron: 112brabant.nl

Minderjarige drugsdealer aangehouden in Breda

De politie heeft op 27 april een 17-jarige jongen uit Breda aangehouden. De jongen probeerde te vluchten, maar werd na een korte achtervolging toch staande gehouden. Agenten reden over de Heuvelbrink toen zij een auto zagen rijden die hen opviel. Over dit voertuig was een anonieme tip binnengekomen over mogelijke drugshandel. Na een stopteken controleerden de agenten het voertuig, waardoor de 17-jarige verdachte zenuwachtig werd en op de vlucht sloeg. Tijdens de vlucht bleek hij zakjes softdrugs, contant geld en een telefoon weggegooid te hebben. 

Ga naar
28 januari 2024
Bron: Digitaalburg

Politie rolt drugslab op in woning Breda

De politie in Breda heeft op 26 januari een klein drugslab opgerold in een woning. Naar aanleiding van een anonieme tip kwamen de agenten de woning aan 't Blok op het spoor. Er is tot op heden nog geen verdachte aangehouden in de zaak.In de woning werd een klein werkend drugslab gevonden. Hierbij werden ruim 350 hennepstekken en 100 XTC-pillen aangetroffen. De woning is volledig ontruimd door speciale eenheden.

Ga naar
PrivacyKlachtenCookies